Cégünk zsetonos, önkiszolgáló rendszerben használható mosóautómaták különféle intézményeken belül történő üzemeltetését végzi. A gépek telepítésén, beüzemelésén kívül saját költségünkön végezzük a gépek javítását, szervizelését.

Így az intézményeknek a mosatási lehetőség biztosítása a lakók, vendégek részére sem beruházást sem müködési kiadást nem jelent. Az intézményeknek nem kell a jövőben gépeket beszerezni és azok folyamatos javíttatásáról gondoskodni. Általában az általunk üzemeltetett fizetős rendszer az eddigi ingyenesen használható de az intézmények számára költséges nagy fogyasztású, szervízigényes háztartási mosógépeket váltja fel.Tapasztalatunk szerint gépeink üzembeállításával az intézmények víz- csatorna költsége is csökken mivel a mosást igénybe vevők ésszerűbben használják ki a fizetős gépeket. Mosóautómatáink ipari kivitelű, számítógép vezérlésű gépek, 9 programmal, 30-90 C közötti mosási programokkal, elő illetve főmosással, a centrifuga fordulatszáma 500-1200 között a használó igenye szerint.

A gépek használatához szükséges zsetonok ára cégünk és az intézmények megállapodása szerint kerül kialakításra, az ár helyszínenként eltérő lehet az abba beépítésre kerülő költségektől függően.
Zseton